El Centre Europeu de Barcelona és un centre cultural fundat el 1977 i una agència de viatges especialitzada en viatges d’art i d’història, i de senderisme fàcil cultural. Al mateix temps fomentem un agradable ambient d’amistat i cultura entre tots els participants. Les oficines d’atenció al públic es troben a Avinguda Diagonal 441, Barcelona.

La majoria d’activitats, visites culturals i sortides del Centre són gratuïtes. Els viatges i excursions tenen preus reduïts i assequibles. Et convidem a participar en les diferents activitats i excursions que organitzem cada cap de setmana. Trobaràs noves amistats i activitats molt interessants pel temps de lleure. És una molt bona manera de conèixer gent nova, ampliar el teu cercle d’amistats i conèixer Catalunya i Europa !

Durant tot l’any organitzem nombroses activitats, excursions i sortides culturals. Combinem l’oci i la cultura, durant el temps de lleure i els dies festius.

Els Professors i Guies de Catalunya Cultural, expliquen els aspectes històrics i artístics més interessants dels llocs que visitem.

Per exemple:

Si vols més informació sobre el Centre Europeu de Barcelona,

1) Telefona al 93 430 99 79 o al 687 560 502, o envia un correu electrònic a info@centroeuropeo.es  i t’informarem sobre qualsevol dubte que tinguis.

o bé,

2) Vine a Av.Diagonal 441 – Barcelona. T’esperem per la tarda de 5 a 8,30 h, de dilluns a divendres.

Excursió cultural a la Vall de Boí

Excursió cultural a la Vall de Boí. Centre Europeu de de Barcelona